Over onze kwekerij

Kwekerij Van der Linden is voortgekomen uit het tuinbouwbedrijf dat in 1971 is opgericht door mijn vader Rini van der Linden.

Nadat hij onze huidige locatie had overgenomen van zijn vader Marinus van der Linden, is het bedrijf begonnen met een kleine kas. En die is over een periode van 30 jaar gegroeid tot de grootte van de huidige kwekerij.  Ons bedrijf beslaat hiermee 15.000m2 glastuinbouw.

Perkgoed sinds 2001

In dit jaar is het productiebedrijf voor (tros)tomaten ontmanteld en van een warme kas (minimaal 25 graden Celsius) naar een koude kas (minimaal 7 graden Celsius) gegaan. Hiermee is het optimaal geschikt gemaakt voor de teelt van onder meer perkgoed en hanging baskets.

Door slimme planning en teelttechniek kunnen wij met minimaal gebruik van fossiele brandstoffen een tropisch gewas als perkgoed kweken. Hierdoor zijn onze gewassen sterk en compact waardoor ze een uitstekende tuinprestatie geven bij u thuis. 

Het bedrijf heeft zich sinds die tijd langzaam bewezen als een betrouwbare leverancier van zomerse bloemenpracht. En ook in de toekomst is dit verzekerd doordat de derde generatie zich heeft aangemeld. 

Wij zetten de bloemetjes buiten!

In de kas

Waar je wat kunt vinden

Plan winkelafspraak

Winkelen op afspraak is mogelijk, boek jouw bezoek hier online!

Wat onze klanten zeggen

“Koop al jaren bij Van der Linden en de kwaliteit van hun planten is uitmuntend! Heb maandenlang plezier van hun hanging baskets. Wél heb ik geleerd ze véél water te geven en met harde regen of hagel even af te dekken, maar dan heb je tot in oktober plezier van je bloemenpracht…!”

Geweldige bloemen en planten voor een mooie prijs en vriendelijk personeel.”

Wat wij doen

Ons geheim

Liefde voor het vak

Wij hebben groene vingers en die beginnen te jeuken als we planten zien. Wij houden van het kweken van ons eigen goed en zijn trots op onze producten.

Ruime voorraad

Onze kwekerij is maar liefst 15.000 vierkante meter en er is dus volop keuze! Voor zowel de particuliere als de zakelijk markt zijn er ruime voorraden aanwezig.

Scherpe prijs

Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Doordat wij direct vanuit onze eigen kwekerij verkopen, kunnen wij onze producten voor scherpe prijzen aanbieden.

Opkweek met lage temperatuur

Doordat wij op lage temperaturen kweken, duurt de kweek langer maar het resultaat zijn mooie, compacte en sterke planten.

Persoonlijk advies

Tijdens het seizoen verzorgen wij dagelijks onze planten in de kwekerij. Uiteraard geven wij dan graag advies of wij helpen u bij het maken van uw keuzes.

Geen transportschade

U mag de planten zelf uitzoeken in het plantbed waar deze zijn opgekweekt. De planten hebben daardoor geen transportschade zoals takbreuk, bladschade of licht tekort.